BLOG – RECEPTES

PIRULETES DE FORMATGE

 

Una manera diferent de menjar formatge i que agradarà als més petits!

MontSerrat Rubio | Cuinant Salut

Ingredients

Formatge Madurat de Vaca Mas la Coromina


Estris que necessitem

Safata de forn.
Paper de forn o silpat (làmina de silicona antiadherent).
Bastonets.
Ratllador.
Bol o plat gran.
Paper absorbent.


Elaboració

Agafem un tros de formatge madurat de Mas la Coromina i li treiem la pela.
Ratllem el formatge i reservem en el plat o bol gran.
Posem el paper sobre la safata d’anar al forn i al damunt hi col·loquem els palets de fusta o d’inox.
En una safata de 30×40 hi posem 6 bastonets de 15 cm de llarg, 3 a cada banda, estirats en
horitzontal, com?

Escalfem el forn a 150º i posem a fondre el formatge durant 10’
Ho treiem del forn i posem les piruletes sobre paper absorbent.
Deixem refredar i ja estan a punt de menjar.


Bon profit!